HITNO oglašavanje Velikog šefa - Sledi NAPUŠTANJE rijalitija: Sve je spremno za konačnu odluku

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 17:15

HITNO oglašavanje Velikog šefa - Sledi NAPUŠTANJE rijalitija: Sve je spremno za konačnu odluku

Oni su diskutovali kojeg cimera žele da izbace.

U kuću odabranih stigao je zadatak putem pisma Velikog šefa da odaberu cimera kojeg će nominovati.

Prvi koji je započeo nominacije bio je Nenad Aleksić Ša.

- Glasam za Uroša Stanića, on se nikada neće popraviti, ima neki psihički poremećaj, jako loša osoba, tera ljude u crveno, strašno je nestabilan, sladi se tuđom mukom, problemima, suzama. Sve što radi radi lažno, iznosi laži za svoju porodicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čak je i njih oskrnavio, jedno zlo, najgora osoba koju sam upoznao za svoje 43 godine. Nemam ništa lepo da se uhvatim povodom njega, želeo bih da mu vidim leđa i da ga nikad ne sretnem. Tako da danas nominujem Uroša Stanića - rekao je Ša.

- Nominovaću baka Milenu, jako me je vređala, ona je starija od mene i bez obzira na to treba da poštuje tu stranu, kao na primer Lepi Mića, on preti da može da te otera sa neke teritorije, te njene psovke su mi van svake pameti, ogovoara sve redom, neko ko se ljubi sa osobama u usta koja su mlađa od nje 20 godina i prebacuje im noge preko krila. Neke granice da žena od 40 godina pređe to ne mogu da shvatim, ne kapiram to saletanje, siktanje i ostalo. Pretila je učesnicima, dno dna od žene, mnogo je nesrećna i puna je kompleksa na mlade devojke, sramota je to što joj stižu pitanja da li voli piletinu, o trojkama svojim neka govori ja svoje postupke ne perem zbog nje. Tako da nominuje baka Milenu - rekla je Milica.

- Ove nedelje nominovaću Tamaru TikTok, devojka me je jako razočarala kad smo pričali o situaciji sa Bojanom i ćutala je, dolazi kod drugih ljudi i povredila me na neki način - rekao je Terza.

- Ja ću opet da navedem Mariju Malivuk, osoba koja na najmonstruozniji način vređa ljude, kune i laže, tako da eto jedna žena iz koje izvire zlo, nije normalna, ne mogu da je gledam očima, živci mi igraju kada je vidim - rekla je Anđela.

- Ja ću do kraja da eliminišem Mariju Malivuk zvanu monstrum, sve zbog stvari koje izgovara i zove na fizički kontakt dok god sam ovde ja ću nju navoditi - rekla je Malivuk.

- Nominovaću Bebicu jer se zna za naš sukob, opalio mi dva šamara pa me gađao teglom, nije mene mama rodila da me neko šamara, bio je ma sofi i pretio nam. I dalje preti da će me sačekati, rekao sam mu da udara kao sisa i onda je ona mala njegova uzela bokal i krenula da nas juri, pokušava na sve načine da nas isprovocira. Rekao je da može smuvati Miljanu za dve tri minute - rekao je Darijan.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.