HITNO oglašavanje Baka Praseta - Svi u šoku, jutjuber se OPRAŠTA sa fanovima: Ne mogu da se vratim dok...

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 09:00

HITNO oglašavanje Baka Praseta - Svi u šoku, jutjuber se OPRAŠTA sa fanovima: "Ne mogu da se vratim dok..."

Svojom objavom jutjuber je iznenadio mnoge.
Popularni mladi jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, često ume da "nestane" iz javnog sveta na neko vreme kako bi rešio svoje privatne probleme, a pre svakog pritajivanja oglasio bi se svojim fanovima i ljudima koji ga podržavaju.
Tako je bilo i ovog puta, kako Bogdan ne krije da već duže vreme ima probleme sa jednim velikim porokom, te se tema i poslednjeg oglašavanja mladog jutjubera ticala upravo zaduživanja i kocke.
Naime, Bogdan je danas u ranim jutarnjim časovima okačio stori na svom Instagram nalogu, gde je obavestio fanove da ga neće biti na neko vreme i da ne može da se vrati dok sve ne reši. U objavi je stajalo:...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.