HITNO SAM SE OBRATILA POLICIJI! Drugarica Anđele Đuričić otkrila jezive detalje - Uplašena je za svoj život!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 10:45

"HITNO SAM SE OBRATILA POLICIJI!" Drugarica Anđele Đuričić otkrila jezive detalje - Uplašena je za svoj život!

Jako teška situacija.

Otkako se "Zadruga 6" završila, brojni zadrugari se susreću sa ozbiljnim pretnjama i uvredama fanova i fanatika pojedinih učesnika.

Sajber nasilje je nažalost sve češće, a upravo iz tog razloga sve više javnih ličnosti, pa tako i rijaliti učesnici javno govore o tome sa čime se susreću.

Poslednja u nizu jezivih napada na društvenim mrežama je bivša zadrugarka i rijaliti drugarica Anđele Đuričić, Šarmen Soraja Leoni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Altman, koja je na svom Instagramu objavila poruke u kojima su joj napisane užasne pretnje, a kako je istakla, potražiće pomoć nadležnih organa jer je uplašena za svoju bezbednost.

Pretnje su joj upućene od strane muškarca koji se krio iza lažnog profila, a bivša zadrugarka je sve obelodanila.

- Budem li te video ili čuo da pričaš o Zorici Marković još jednu lošu reč, zapamtićeš taj dan. Ološu jedan, kako te nije sramota. Pazi se gde se krećeš i sa kime pričaš! Je l' ti jasno?! - glasila je prva poruka, na koju je Šarmen odgovorila.

- Sledeće oglašavanje biće prijavljeno MUP-u, pa ćete sa njima da rešavate šta imate - poručila je ona, međutim, tu pretnjama nije kraj.

- Na tvom mestu ja bih se bojala, džaba pretiš policijom, upozorio sam te k*rvo - napisao je neko sa lažnog profila.

- Ja ne razumem zašto ljudi imaju potrebu za ovakvim pretnjama, je l' se čovek mora plašiti šta će da kaže o nekome? Stop nasilju! - poručila je Šarmen.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.