HITNO OPERISANA, ZAHVAT RIZIČAN Srpska folkerka bila na IVICI smrti, lekari se satima borili za nju

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2017, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HITNO OPERISANA, ZAHVAT RIZIČAN Srpska folkerka bila na IVICI smrti, lekari se satima borili za nju

Doktori u početku nisu mislili da ima neku tešku bolest.

Vesna Zmijanac je jedva ostala živa 2014. godine, kada se operacija štitaste žlezde iskomplikovala i mogla da se završi kobno po nju, piše "Kurir Stars".

Pevačica je tada hitno operisana, iako lekari prvo nisu mislili da ima neku tešku bolest.

- Vesna je jedva izvukla živu glavu. Lekari mesecima nisu mogli da utvrde u čemu je problem, jer su mislili da je samo klimaks, budući da je pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imala tave simptome. Međutim, analize su kasnije pokazale da zbog štitaste žlezde mora na hitnu operaciju. Intervencija je odrađena pre tri godine i bila je veoma rizična, dugo je trajala, a Vesna je teško podnela anesteziju. Zaista je bila na ivici smrti i baš se uplašila posle toga - kaže za "Kurir Stars" izvor blizak pevačici.

On tvrdi da Vesna i nakon operacije ima problem sa štitastom žlezdom, što ju je potpuno promenilo.

- Zbog toga se i ugojila! Užasno je umorna i usporena, teško govori, često je depresivna, mnogo se znoji i slabo spava. Kada krenu vremenske oscilacije, javljaju se novi problemi. Ima drhtavicu, a raspoloženje joj se menja iz minuta u minut - završava izvor.

Te navode je potvrdila njena koleginica i nekadašnja prijateljica Zorica Marković.

- Zajednički prijatelj mi je javio da je Vesna imala operaciju i odmah sam je pozvala. Nas dve nismo razgovarale skoro četiri godine, ali u takvim situacijama ne razmišljate o nesuglasicama koje imate sa nekim. Rekla mi je samo da je važno da je sve prošlo i da se oseća dobro. Znam sigurno da se operisala pre nego što je ušla u "Farmu" - kaže Markovićeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vesna Zmijanac bila na ivici smrti, lekari se satima borili za njen život! Pevačica pre tri godine prošla kroz pakao

Izvor: Telegraf.rs, 01.Mar.2017

Pevačica Vesna Zmijanac je nakon komplikacija sa štitnom žlezdom 2014. hitno operisana, i kako se priča, zahvat je bio veoma rizičan i Vesna je bila u životnoj opasnosti...Doktori su dugo pokušavali da utvrde šta je prouzrokovalo Vesnine zdravstvene probleme....- Vesna je jedva izvukla živu...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.