HITNO OGLAŠAVANJE POVODOM NOMINACIJE: Zadrugari su se ujednačeno odlučili - NA TANKOM JE LEDU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2023, 15:25

HITNO OGLAŠAVANJE POVODOM NOMINACIJE: Zadrugari su se ujednačeno odlučili - NA TANKOM JE LEDU!

"Počela je da se gubi..."

Nedavno je u Belu kuću stiglo pismo Velikog šefa putem kojeg je naloženo da učesnici koji su ove nedelje izabrani da borave u kući "Odabranih" po hitnom postupku nominuju jednog takmičara, a oni su nakon glasanja odlučili da to bude Anđela Šparavalo.

- Ja bih nominovala Anđelu Šparavalo jer mi se ne sviđa. Mislila sam da je normalna devojka, a počela je da se gubi i sluša Slađu Poršelinu, izjavljuje gluposti - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekla je Miona.

- Ja ću glasati za Dalilu sa "Aliekspresa", Šparavalo ovu - istakao je Janjuš.

- Evo, i ja ću reći Anđela - rekao je Ša, sa kojim se složio i Bebica.

Inače, Anđela Šparavalo je samo jedna od nominovanih takmičara. Sutra, nakon standardnih nominacija, gledaoci će saznati koga su učesnici "Elite" odabrali da nomiju između Milene Kačavande i Uroša Stanića, koji ove nedelje zajedno boravi u izolaciji kao potrčci, kao i kome je publika udelila najmanji broj glasova.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.