HITNO OGLAŠAVANJE ANINOG DRUGA - Urnisao ljubavnicu: Anđeli je rijaliti pomutio um, sramota me da...

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023, 18:26

HITNO OGLAŠAVANJE ANINOG DRUGA - Urnisao ljubavnicu: "Anđeli je rijaliti pomutio um, sramota me da..."

Pale izuzetno teške reči.

Ana Spasojević je ušla u ozbiljnu raspravu sa Anđelom Đuričić.

Njih dve su jedna drugoj uputile teške reči, a sve to zbog bačenog kofera. Međutim iza poznate priče, krije se i Zvezdan Slavnić.

Tom prilikom, oglasio se Anin druga Stefan, koji nije imao reči hvale za Anđelu.

- Anđela očigledno nije normalna, rijaliti joj je pomutio um, ne zna ni gde je ni šta radi, ni šta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priča. Posle onoga što je radila sa Zvezdanom, mene je sramota da nju komentarišem. Ona umišlja mnoge stvari, tako je umislila i za taj kofer. A što se tiče Zvezdana, Ana je normalna devojka, njoj se nikad ne bi svideo lik kao što je on - kazao je Stefan za "Pink.rs".

Šta misliš da li Ana ima emocije prema Zvezdanu?

- Mislim da je jedino emocije imala prema Bori, iz ovoga što gledam ja mislim da se njoj Zvezdan ne sviđa. Samo prema Bori je imala nešto, ovo ostalo su čiste gluposti - kazao je on.

Njih dve su se družile na početku, šta je razlog prekida njihovog prijatelljstva, ako nije Zvezdan?

- Problem je što Anđela umišlja, svo troje su se družili. Nijednog trenutka primetio da joj Zvezdan daje neki signal ili ona njemu. Jedino šta mi je zasmetalo jeste kada ju je jednom Zvezdan u garderoberu lupio po dupetu, a ona se kao smejala. To smo se njena majka i ja složili da nije trebalo tako da odreaguje, ja sam sa njom stalno u kontaktu - rekao je Stefan za "Pink.rs".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"RIJALITI JOJ JE POMUTIO UM" Anin prijatelj progovorio o Anđeli Đuričić, otkrio SVE ŠTO ZNA: "Stalno se čujem sa njenom mamom"

Izvor: Blic, 13.Apr.2023

Ana Spasojević, aktuelna učesnica "Zadruge 6", započela je rat u Beloj kući sa cimerkom Anđelom Đuričić, a tim povodom progovorio je Anin prijatelj i otkrio sve što zna o Anđeli.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.