HITNO OGLAŠAVANJE ALEKSINE MAME povodom pomirenja sa Carem - evo da li ih podržava: Moja ćerka je NAIVNA I NEISKVARENA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 20:24

HITNO OGLAŠAVANJE ALEKSINE MAME povodom pomirenja sa Carem - evo da li ih podržava: "Moja ćerka je NAIVNA I NEISKVARENA!"

"Gore Bog sve radi, ako je nekome suđeno, to će se desiti."

Aleksandra Nikolić Filip Car su konačno uplovili u mirnu luku. Ona je tom prilikom izjavila kako se nada potencijalnoj trudnoći i životu sa svojim momkom nakon izlaska iz Zadruge.

Ovim povodom oglasila se i njena majku Slovenka Nikolić, koja nam je otkrila svoje iskreno mišljenje.

- Moja naivna Aleksandra, moje naivno dete, neiskvareno. Tako sam je vaspitala na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << moju žalost. Ona to priča, ali ja smatram da ona ima svoje planove u glavi koje treba da završi. Mislim da priča gluposti, od toga nema ništa - rekla je Slovenka na početku.

Odgovorila je i da li smatra da nju Car obmanjuje, pošto svoju ćerku smatra veoma naivnom.

- Ako je neko okej i dobar prema nekome, što ja ne bih bila za to? Ali oni čas mirna luka, čas ne. Neću više da se mešam, ona nije više ni mlada, ni luda, mislim da sama treba da odlučuje. Svakako stojim iza toga da je naivna i povodljiva - kazala je ona.

Slovenka je otkrila i kako gleda na njihovu zajedničku budućnost.

- Gore Bog sve radi, ako je nekome suđeno, to će se desiti. Ja protiv toga ne mogu da idem. Nikoga ja ne mrzim, ali to je tako. Ja ću svakako porazgovarati sa njom kada izađe, meni je najbitnije da je ona zdrava. Nisam saglasna sa mnogim stvarima, pričaćemo sa njom, moja sestra i ja - rekla je Slovenka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SVADBA U NAJAVI?! Javno oglašavanje Carevih najbližih povodom priča o Aleksinoj TRUDNOĆI - "CRIKVENICA JE SPREMNA!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023

Konačno su uplovili u mirnu luku, a sada stiže još lepih vesti...Aleksandra Nikolić i Filip Car, nakon svih karambola i haosa, uplovili su u mirnu luku...Kada su pričali o svom odnosu, Filip je priznao da više ne paze prilikom intimnih odnosa i da "rade na bebi"...Nikolićeva je izrazila želju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.