HITNO - LUNA IMA GROZNICU Anabela prekinula emisiju: Izvedite je iz Zadruge! Lekari su NEOPHODNI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2020, 00:08

HITNO - LUNA IMA GROZNICU Anabela prekinula emisiju: "Izvedite je iz Zadruge! Lekari su NEOPHODNI!"

Da je doktori prepipaju...

Na samom početku večerašnje emisije "Pitanja novinara" u rijalitiju "Zadruga 3", Lepi Mića je prekinuo voditelje - Dušicu Jakovljević i Darka Tanasijevića, ne bi li Anabela Atijas uspela da pošalje poruku produkciji.

Ona je zabrinuta zbog zdravstvenog stanja svoje ćerke koja nije za crnim stolom i leži u krevetu. Luna Đogani se ne oseća dobro nakon sinoćnjih teških svađa u njenoj porodici, a Anabela je zamolila Velikog šefa da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je izvedu iz "Zadruge" na kratko zbog lekarskog pregleda.

- Molim vas, već par dana pokušavamo nekog da zamolimo da dođe po Lunu, ima groznicu i jake bolove u donjem delu stomaka. Stvarno se plašim da nije nešto. Čisto da je prepipaju lekari. Ovo već prelazi granice, ne može da se trpi. Danima već molim da neko dođe  - rekla je Anabela zabrinuto, a voditeljka je poručila da će produkcija reagovati.

Pogledajte kako su izgledale te scene:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.