HITNO GA PREBACILI IZ ZADRUGE U URGENTNI: Otkriveno ŠTA mu se dogodilo - u ZAVOJIMA je!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HITNO GA PREBACILI IZ ZADRUGE U URGENTNI: Otkriveno ŠTA mu se dogodilo - u ZAVOJIMA je!

Stigle vesti...

Nedavno je objavljeno da je učesnik treće sezone rijalitija "Zadruga", Bora Santana, prebačen sa imanja u Šimanovcima u Urgentni centar.

On je danas u večernjim satima viđen u bolnici u pratnji rijaliti obezbeđenja, a leva noga mu je bila u zavojima.

Isprva se nije znao pravi razlog hospitalizacije, a sada su stigle vesti o Santaninom zdravstvenom stanju, koje potvrđuju da se radi o rutinskoj poseti lekaru zbog problema koji Bora dugo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vuče.

- Bora redovno ide na previjanje urasle dlake. On svaki dan ide na previjanje, kako mu se ne bi inficirala rana. Pije antibiotike, pa ima redovne lekarske kontrole. Procedura je uobičajena da kada neko od učesnika "Zadruge" odlazi u spoljašnji svet ide u pratnji obezbeđenja - navodi izvor za "Espreso".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.