HITNA REAKCIJA trudne Aleks: Stanija iznela SKANDALOZNE OPTUŽBE na njen račun, Nikolićeva žestoko odgovorila

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2024, 08:54

HITNA REAKCIJA trudne Aleks: Stanija iznela SKANDALOZNE OPTUŽBE na njen račun, Nikolićeva žestoko odgovorila

Nakon što su isplivale teorije o dešavanjima u Bujanovcu, oglasila se pobednica Zadruge!

Dalila Dragojević je u emisiji "Pitam za druga" ugostila Staniju Dobrojević. Ona je tom prilikom iznela ozbiljne optužbe na račun svoje suparnice, Aneli Ahmić.

Kako tvrdi Stanija, Aneli je bila u vezi sa istim muškarcem sa kojim je bila i Aleksandra Nikolić. Stanija je sigurna da je Aneli radila u Bujanovcu.

Aneli je bila sa istim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << muškarcem sa kojim je bila Aleks iz Bujanovca. Aneli je isto radila tamo u Bujanovcu, on je nju strpao u kamion i otišli su u Švajcarsku. Njoj su valjda trebali ti neki papiri, čak sam čula i da je radila za tarifu neku nenormalnu. Asmin je sve vreme dobijao veliku podršku i čak mu je instagram poludeo, cifre su mu vrtoglavo rasle - rekla je Stanija.

Ne znam zašto se ljudi bave mojim životom, kada nisam deo rijalitija odavno. U drugom sam stanju i želim da uživam u svojoj trudnoći. Uopšte ne želim da komentarišem ovakve gluposti i ove neistine koje se pričaju - poručila je Nikolićeva za "Pink.rs".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Pink.rs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.