HITNA REAKCIJA iz Niša: Oglasio se Zola iz Beča nakon OVIH SNIMAKA - Evo šta joj RADI IZA LEĐA

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024, 18:15

HITNA REAKCIJA iz Niša: Oglasio se Zola iz Beča nakon OVIH SNIMAKA - Evo šta joj RADI IZA LEĐA

Miljana uzvratila istom merom!

Diskvalifikovana takmičarka "Elite" Miljana Kulić nedavno se vratila u Niš, nakon nekoliko dana provedenih u Beču, gde je pravila haos svom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli. Šta se tamo tačno dogodilo, velika je misterija za javnost.

Nakon povratka, Kulićeva je iznela nekoliko šokantnih optužbi na račun Zole, a on je naveo da mu je ona pretila.

Bivši učesnik se oglasio danas iz Beča, a u jeku haosa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa bivšom devojkom, koja je odmah reagovala, s obzirom na to da joj se u poslednje vreme navodno slabo javljao.

Zola je okačio nekoliko fotografija iz jednog restorana u austrijskoj prestonici, iako se trudi da ne otkriva svakodnevno gde se kreće, što ne radi ni Kulićka. Kako su preneli pojedini mediji, Miljana je Zoli rekla da već sada ima veliki novac kod sebe koji bi po dolasku u Beč podelila sa njim, ali joj on ne veruje i konstantno priča da se strpi pre nego što opet doputuje, jer on navodno sređuje neke stvari vezane za svoj posao.

Miljana je takođe uzvratila odgovorom, ondosno takiđe snimkom iz automobila.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.