HITNA POMOĆ U DOMU KULIĆA: SINIŠA JE SAMO PAO NA POD? Miljana se potukla sa Bebicom, neviđeni lom u Nišu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 08:04

HITNA POMOĆ U DOMU KULIĆA: SINIŠA JE SAMO PAO NA POD? Miljana se potukla sa Bebicom, neviđeni lom u Nišu?

"Siniša, koji je u tom momentu spavao u svojoj sobi, izleteo je i video haos."

Miljana Kulić je nedavno diskvalifikovana iz Zadruge 6. Po izlasku iz Bele kuće ju je dočekao Nenad Macanović Bebica, sa kojim je u spoljnom svetu nastavila svolju ljubavnu vezu.

Međutim, kako "Srpski Telegraf" piše, došlo je do haosa sa njim kada se Miljana navodno potukla sa Nenadom, te je zbog celog tog haosa, po pisanju ovog medija Siniši Kulić pozlilo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Miljana je nepredvidiva i svi to vrlo dobro znate, ona nema mira više od dva dana. Bebica i ona su ljubavisali dva dana, a trećeg su već nastali problemi - kaže izvor za ove medije, pa dodaje:

- Miksi je gledala šta Zola radi u rijalitijui počela da ludi jer nije tamo da ga kontroliše. Galamila je u kući, bacala daljinski, razbijala čase... Bebica je hteo da je smiri, a ona mu je napravila dramu. 

- To je za Miljanu bio okidač da počne da se svađa sa njim. Onda je skočila i počela da ga udara, grebe... Siniša, koji je u tom momentu spavao u svojoj sobi, izleteo je i video haos. On je lošeg zdravlja. Pokušao je da odvoji Miljanu od Bebice i tada mu je pozlilo. Samo je pao bez glasa. To je bila opšta frka ispred njihove kuće. Miljana je plakala i dozivala pomoć. Hitna je odmah došla i odvezla ga. Posle sam čula da je Siniši skočio pritisak i da je završio u krevetu - završio je izvor za "Srpski Telegraf".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.