HITNA ODLUKA ĐANIJEVOG MENADŽERA! Posle hospitalizacije pevaču otkazani nastupi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 14:40

HITNA ODLUKA ĐANIJEVOG MENADŽERA! Posle hospitalizacije pevaču otkazani nastupi!

Đanijev menadžer otkrio nove detalje, čeka se hitna odluka lekara!

Pevač Radiša Trajković Đani sinoć je završio u bolnici On je prekinuo svoj nastup u Beogradu na kojem je bilo 1.000 ljudi pola sata nakon početka zbog nesnosnih bolova.

Muke po Đanija se tu nisu završile. Njemu je jutros ponovo pozlilo i morao je da se vrati u bolnicu.

Ovu informaciju je potvrdila i njegova supruga, Slađa, kao i njegov menadžer Goran Lečić Leka, koji je za domaći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << medij otkrio u kakvom je Đani stanju i šta se dalje čeka:

- Đani jeste imao zdravstveni problem, to je tačno. Dok mu se stanje ne stabilizuje, svi zakazani nastupi će morati biti otkazani - rekao je Leka za Republiku.

Da podsetimo, Slađa je otkrila da se čekaju sve lekarske analize, kako bi se tačno znalo šta je prouzrokovalo nesvesticu, zbog čega je Đani momentalno hospitalizovan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.