HITNA INTERVENCIJA POLICIJE: Drama ispred lokala Bake Praseta - jutjubera sačekala nesvakidašnja scena (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2023, 11:00

HITNA INTERVENCIJA POLICIJE: Drama ispred lokala Bake Praseta - jutjubera sačekala nesvakidašnja scena (VIDEO)

Sada je preterao!

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, otvorio je lanac restorana brze hrane u Beogradu.

Pre nekoliko dana, otvorio je još jedan lokal na atraktivnoj lokaciji na Novom Beogradu, a juče, kada je posetio isti, izbio je opšti haos na ulici.

Mnogobrojni fanovi poznatog jutjubera pojavili su se na otvaranju, te je, zbog ogromne gužve morala da reaguje i policija.

Bogdan se pojavio u svom luksuznom automobilu, bahato vozeći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po trotoaru, a deca su počela da vrište i nasrću na kola.

Situacija je otišla predaleko, a sve možete pogledati na snimku OVDE.

Podsetimo, jedan od njegovih lokala zapaljen je 16. januara na Tošinom bunaru, i time mu je naneta velika šteta o čemu je pričao na svom kanalu, a počinitelj je uhapšen 1. februara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Baka Prase otvorio novi restoran

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Mar.2023

Influenser Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, odlučio je da proširi biznis, te je pored snimanja za Jutjub kanal, odlučio da otvori restorane brze hrane.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.