HITNA HOSPITALIZACIJA Ivana Marinkovića: Takmičar prevezen u Klinički centar, napadnut oštrim predmetom

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 21:11

HITNA HOSPITALIZACIJA Ivana Marinkovića: Takmičar prevezen u Klinički centar, napadnut oštrim predmetom

Nije sve uvek bilo tako sjajno.

Ivan Marinković ove sezone u Šimanovce je poveo i svoju novopečenu suprugu, Jelenu Ilić. Tokom prošlogodišnjeg boravka u "Zadruzi" on je svojoj tadašnjoj verenici, i imao samo reči hvale o njoj i njihovom odnosu.

Međutim, nije uvek sve bilo sjajno i bajno u njihovoj dugogodišnjoj vezi.

Marinković je više puta dobio batine od svoje izabranice, a šutiranje, davljenje, udarci u glavu i u nos, samo su neki od mnogih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jeleninih napada na Ivana. O tome svedoče brojni snimci koji su tada kružili društvenim mrežama i koji su naišli na more osuda.

Jelena je tokom učešća u "Parovima" krvnički napadala, tukla i ugrizla za nos Ivana Marinkovića u vili.

Ivan je tada molio produkciju da ona napusti vilu u Zemunu, a takođe rekao i da zna da će ona već sutra biti bolje, kada popije lekove za smirenje, i napomenuo da je voli najviše na svetu i da je on kolateralna šteta njenog ponašanja. Jelena je neko vreme smireno slušala šta on govori, a onda se iznervirala i nasrnula na Ivana. Lupila mu je šamar i počela da ga guši.

Jelena je takođe i Ivana optužila za fizičke sukobe van rijalitija.

- Agresivcu, što se kriješ? Hoćeš da mi polomiš vrat, kao kod kuće? Nemaš strpljenja. Idi u Tajnu sobu da daš izjavu, bolesniče. Smradino jedna - zaprepastila je ona tada.

Pored toga, njen nekadašnji prijatelj tvrdi da će ona Ivana "u*iti ako ostane sa njom" i tvrdio je da ona navodno ima ozbiljne psihičke probleme.

Razmirice su išle toliko daleko da je Marinkovića Jelena 2021. godine napala makazama. Ivan Marinković je najpre verenici zadao 3-4 udarca otvorenom šakom u predelu glave (šamara), a ona njemu ubodnu ranu makazama u predelu leve podlaktice. Marinković je prevezen u KBC Zemun, gde mu je konstatovana ubodna rana koja je krvarila čak i kada je policija došla na lice mesta i zatekla ga ispred lifta.

O situacijama sa Ivanom i Jelenom pričala je i Sneža Jovičić, a to možete pogledati na snimku klikom OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Kurir.rs/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.