HITAN POZIV ZA ANĐELU ĐURIČIĆ: Ušao da joj saopšti informacije koje su je dovele do sloma!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 08:45

HITAN POZIV ZA ANĐELU ĐURIČIĆ: Ušao da joj saopšti informacije koje su je dovele do sloma!

Usred noći.

Lazar Čolić Zola ušao je u pab "Prijatelji" kako bi preneo Anđeli Đuričić da je tokom emisije "Gledanje snimaka" rekao kako misli da nju muči samo šta Zvezdan Slavnić misli o njenom odnosu sa Mensurom Ajdarpašićem.

- Rekao sam da mislim da ti je najviše zbog Zvezdana - rekao je Zola.

- Da, hvala ti Zola - dodala je Anđela, koja je prekršila pravilo Velikog šefa i za vreme emisije bila u pabu i spavala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Podsećanja radi, Anđela je prethodnog dana doživela nervni slom kada se tokom emisije "Pitanja gledalaca" povela priča o njenom odnosu sa Mensurom. Ona se svim silima trudila da objasni kako se među njima ništa nije desilo nakon pete sezone "Zadruge", međutim Ajdarpašić je svojom izjavom "da su se videli dva puta i da Anđela nije onakva kakvom se predstavljala" itekako podgrejala sumnje da je njihov odnos bio više od prijateljskog.

Nakon toga, ona je izletela iz Bele kuće i ucenjivala produkciju time što neće više učestvovati u emisijama ukoliko se ne demantuju navodi za Mensura.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.