HIT: Veljko i Maša voze se autobusom

Izvor: Kurir, 07.Nov.2015, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT: Veljko i Maša voze se autobusom

Terzićeva posetila Ražnatovića u Banjaluci, gde on studira, a grad su obišli koristeći gradski prevoz.

Veljko Ražnatović u Banjaluci ne živi na visokoj nozi kao što je u Beogradu, dok je bio pod krovom majke Svetlane Cece Ražnatović.

Otkako se zbog studija preselio u Republiku Srpsku, sin najpoznatije folk zvezde naučio je da štedi kao i njegove brojne kolege s fakulteta, pa unapred isplanira kako će da raspolaže svojim džeparcem koji mu mama redovno šalje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << On se više ne razbacuje na sve strane kao ranije, pa čak ni taksi ne koristi, već ide gradskim prevozom. Čak i kad mu u posetu dođe devojka Maša Terzić, s kojom je nedavno obnovio vezu. Veljko je navikao da se u Beogradu vozi maminim džipom „rendž rover“, a Kurir je došao u posed fotografije na kojoj je on s Mašom u autobusu. Njih dvoje su koristeći gradski prevoz obišli grad.

Nije ih bilo sramota što su promenili stare navike i baš su se dobro proveli. Drugi putnici ih nisu zanimali, pa su se ponašali kao da su sami u prevozu. Oni su se svaki čas grlili i ljubili. Maša i Veljko svakodnevno posećuju kafiće, a uveče šetaju i izlaze s njegovim društvom.

Podsetimo, oni su nekoliko puta raskidali i u međuvremenu menjali partnere sve dok nisu shvatili da ipak ne mogu jedno bez drugog i da je njihova veza neraskidiva. Ceca je zadovoljna što joj je Maša opet snajka jer je veže blisko prijateljstvo s porodicom Terzić. Njena ćerka Anastasija u vezi je s Mašinim bratom Kostadinom, a njihovog oca Zvezdana poznaje godinama.

(M. D.)

Autor: Foto: Marina Lopičić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.