HIT! O OVOJ IZJAVI TANJE SAVIĆ SVI PRIČAJU: Pevačica nije sigurna da li VOLI ili NE... OVU STVAR!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2019, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT! O OVOJ IZJAVI TANJE SAVIĆ SVI PRIČAJU: Pevačica nije sigurna da li VOLI ili NE... OVU STVAR!

Zbunjujuće!

Popularna pevačica Tanja Savić poznata je po dobrim pesmama, neposrednosti, ali i lapsusima! Godinama se prepričavaju njene izjave, a sada je dala još materijala.

Naime, Tanja je u jednoj emisiji priznala da novogodišnju jelku još nije okitila, te da će to učiniti tek posle nove godine.

- Jao, kada prođe Nova godina i kada stignem u Australiju okititi ću jelku. Pošto tamo stižemo početkom janura, te je moguće da ćemo tamo okititi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jelku - rekla je pevačica, pa nasmejala sve time što je rekla da ne voli zimu, ali i voli:

Објава коју дели Tanja Savic (@tanja_savic_private) дана 27. Дец 2019. у 12:22 PST

- Volim Australiju, volim njihovo vreme i klimu, oni nemaju zimu kao kod nas. Ne volim Evropu i ove hladne dane. S druge strane volim sneg, volim da skijam, da se spuštam niz breg sankama - iskrena je bila Tanja, ali svojom izjavom zbunila sve.

ZAVRŠNI UDARAC ZA KIJU I SLOBU! Luna ih POKOPALA! Ne bih ni Britni Spirs, a kamoli njih dvoje... (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.