HIT GODINE 2016: Saša Kovačević preti da ugrozi Draganu Mirković! VIDEO

Izvor: Svet plus, 30.Dec.2016, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT GODINE 2016: Saša Kovačević preti da ugrozi Draganu Mirković! VIDEO

Izbor za HIT GODINE 2016 počeo je u ponedeljak na našem portalu, a žestoka borba vodi se između pesama Dragane Mirković i Saše Kovačevića, "Temperatura" i "Lepi moj". 

Tradicionalno, kao i svake godine, s našim čitaocima biramo HIT GODINE. Izbor je počeo u ponedeljak, a već je veliki broj vas izrazio svoje mišljenje. Dragana Mirković sa pesmom "Lepi moj" zauzela je prvu poziciju, a u stopu je prati pesma "Temperatura" Saše Kovačevića. Razlika >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << između glasova ove dve pesme nije velika i lako je promenljiva, a kako glasanje traje do 23. januara, veoma je moguće da se lista u potpunosti izmeni, što zavisi samo od vas.

Podsetimo, dve pesme sa najmanjim brojem glasova ispadaju svakog ponedeljka, sve do proglašenja pobednika. Možete glasati sa svih browsera putem vaših računara (mozzila, chrome, explorer.), takođe i putem vaših mobilnih telefona. Svakog dana tačno u 12 časova, imaćete priliku da putem našeg Viber čata vidite trenutno stanje glasova na tabeli. Napominjemo da, ukoliko bilo ko od fanova bude pokušao bilo kakav vid prevare, odnosno hakovanja ankete, pesma tog izvođača biće automatski diskvalifikovana. Budite uporni, brzi i možda baš vaša pesma ili pevač budu HIT 2016 na našem portalu.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.