HIT FOTO: Ovako Darko Lazić sakriva višak kilograma

Izvor: Tracara.com, 22.Jul.2017, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT FOTO: Ovako Darko Lazić sakriva višak kilograma

A post shared by Kangaroo Jack (@lazardarkovic) on Jul 21, 2017 at 10:17am PDT Darko Lazić već godinama, reklo bi se, kuburi sa viškom kilograma, no to ga ne sprečava da uživa u letnjim čarolijama kao i sav ostali svet. Nakon što su on i njegova supruga Ana Sević za sobom ostavili skandal u kome je ona označena kao preljubnica i ljubavnica Ace Lukasa, rešili su da odmore na vodama Srbije. Folk pevač objavio je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj je u kupaćem kostimu, a stomak >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << je pokušao (doduše, bez puno uspeha) da sakrije prekrštenim rukama. Lazić je u više navrata izjavio da je zbog načina života nabacio kilograme. “Malo vremena sma imao za fizičku aktivnost, malo vremena za sebe, stalno na točkovima, jeo sam brzu hranu, naravno bilo je i alkohola i zbog svega toga sam se veoma ugojio,” ističe on.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Gola Irina Šajk! (FOTO)

Izvor: Mondo, 22.Jul.2017

Manekenka ponosno pokazala kako izgleda nakon porođaja!..Foto: AP Photo/Alastair Grant..Ruska lepotica fotkala se gola za naslovnicu španskog izdanja magazina "Vog"...Irina se porodila pre oko četiri meseca, a na prvom zvaničnom snimanju posle porođaja se potpuno skinula...Manekenka je rukama sakrila...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.