HISTERIŠE PO IMANJU: Sa jednog kraja na drugi leti kao FURIJA, a suzama i zapomaganjem scena  kulminirala

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2024, 22:41

HISTERIŠE PO IMANJU: Sa jednog kraja na drugi leti kao FURIJA, a suzama i zapomaganjem scena kulminirala

Kao da je doživela pomračenje od tuge...

Danas smo već pisali o tome koliko je Aneli Ahmić potonula nakon što je iz rijalitija, iz opravdanih razloga izašao Marko Janjušević Janjuš.

Sada je objavljen snimak na kom se može videti kako je Ahmićeva izgubila kompas, pa i slobodno možemo reći histerisala, zbog svega što je sustiglo.

- Da li ti nedostaje Janjuš i da li bi mu rekla nešto? - upitao ju je voditelj.

- Imam osećaj kao da neće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ni doći ovde. Rekla bih mu samo da ga volim. Ne znam ništa, neću da mu kvarim nešto i eto... - poručila je Aneli u kameru.

- Nije mi dobro. Ne znam više gde da idem, gde da hodam, nikoga ne mogu gledati, uhvatio me je neki anksiozni napad, fali mi pola garderobe, nemam se gde oblačiti - kukala je Aneli svojim cimerima.

Ne znamo da li je ovo povezano upravo sa činjenicom da Janjuš i dalje nije u Eliti i da Aneli ne zna šta se događa sa njim, te strahuje da se pomirio sa suprugom, Enom, koja se trenutno ne odvaja od njega.

Ahmićeva ne može da izađe na kraj sa sobom i hitno joj je potreban on, koji joj je bio najveća podrška, čak i u ovakvim momentima, o čemu mu je mnogo puta pričala.

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.