HEMIOTERAPIJE i mučna borba: Pogledajte KAKO sada izgleda Marija Kulić i zbog čega ima razloga za sreću

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2021, 16:27

HEMIOTERAPIJE i mučna borba: Pogledajte KAKO sada izgleda Marija Kulić i zbog čega ima razloga za sreću

Ne odustaje od borbe!

Marija Kulić godinu dana vodi tešku bitku sa tumorom limfne žlezde.

Iako je majka poznate takmičarke "Zadruge" Miljane Kulić operisana pre dva meseca, lekari su joj prepisali tri ciklusa hemioterapije i zračenje. Marija takođ pomoć traži u alternativnoj medicini kako bi sve ovo lakše podnela.

Međutim, pored konstantnih stresova zbog ćerke koja je u rijalitiju sklona sukobima, Kulićka ima i te kako poboda za radost. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Njena kćerka Ana Kulić završila je srednju školu i to sa odličnim prosekom.

A post shared by Marija Kulic (@marijakulic_mtaz)

- Moja lepa, pametna,poslušna, završila srednju školu sa prosekom 5,0. Tri maturska položena sa peticama, vozački ispit - oborila 3 državna rekorda u "Power liftingu", spremna za studije u Americi. Puno sreće i uspeha u daljem životu - istakla je ponosna majka.

Podsetimo, zdravstveno stanje Marije Kulić ide na bolje, a nedavno je za domaće medije priznala da ne odustaje od borbe.

A post shared by Marija Kulic (@marijakulic_mtaz)

- Verujem lekarima, znam šta me sve čeka i spremna sam psihički na to. Proces je dug, ali se nadam najboljem. Za sad se dobro držim i sve podnosim kako treba. Imam mučnine i povraćanje posle hemioterapija, izgubim snagu, apetit, budem baš loše volje, ali se polako vratim u normalu. Slušam i raspitujem se za razna lekovita bilja - izjavila je svojevremeno Miljanina mama.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.