Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2021, 22:58

HEMATOM NA GLAVI, POVREĐEN KUK, NOGA U GIPSU... Bivši zadrugar otkrio detalje saobraćajne nesreće

Automobil skroz uništen!

Bivši učesnik "Zadruge" i fudbaler Lazar Jerermić doživeo je danas saobraćajnu nezgodu, kada je na njegov automobil naletelo drugo vozilo i napravilo ogromnu štetu. Jeremić se ovim povodom oglasio i otkrio sve detalje nemilog događaja, kao i koje povrede su zadobili on i njegovi saputnici.

Naime, Lazar je zajedno sa svojom devojkom i njenom ćerkicom krenuo na utakmicu, kada je došlo do saobraćajne nezgode.

- Krenuo sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na utakmicu, povezla me je devojka, pokupila je mene i njenu ćerku... Bili smo na glavnom putu, upalilo se zeleno svetlo, krenuli smo i kroz sekund se samo čuo jak udarac - svi smo popadali. Čovek se zaleteo iz sporedne ulice i prošao kroz crveno, nije mogao da se zaustavi i direktno je udario u nas - kaže bivši zadrugar, pa nastavlja:

- Devojka je ugruvana na više mesta, ćerkica ima hematom na glavi i kuk je povredila, a meni su stavili kragnu, iščašio lakat i stavili gips na kolenu... Hvala Bogu, imamo podnošljive bolove. A od auta nije ostalo ništa, prednja strana je uništena, kao i stakla koja su popucala, zadnji deo kola je uništen kao i točkovi - otkriva Lazar.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.