HEĆOVA SE UDAJE ZA NJEGA? Zerina rekla DA! Objavili zajedničku fotografiju i poslali poruku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2019, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HEĆOVA SE UDAJE ZA NJEGA? Zerina rekla "DA"! Objavili zajedničku fotografiju i poslali poruku (FOTO)

Nasmejani...

Zerina Hećo nastavlja da se oporavlja u rodnom Sarajevu nakon izlaska iz rijalitija "Zadruga 2". Ona kaže da se zdravstveno ne oseća najbolje, da slabo jede, ali da joj porodica, majka i ćerka, ali i prijatelji pomažu da nastavi dalje.

Nakon potresnih scena u šimanovačkom šou kada je obrijala glavu, njoj kosa polako izrasta i sada izgleda znatno bolje.

Објава коју дели 👑Zerina Hećo👑Official Profile (@zerinooooo) дана >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 19. Апр 2019. у 10:41 PDT

Međutim, jedna objava zbunila je njene pratioce na Instagramu koji su posumnjali da je Sarajka rešila da se uda i kako je izgovorila sudbonosno "da".

Ona je na svom storiju postavila fotografiju sa izvesnim muškarcem koji je u opisu stavio:

- Rekla je "da" - uz emotikon u obliku srca.

Ostaje nam da vidimo da li se to Zerina zaista udaje ili je reč o šali (a njen emotikon koji plače od smeha i koji je dodala uz sliku navodi na takav zaključak), a da je Hećova zapravo rekla "da" - ali kao odgovor na neko drugo pitanje koje nije vezano za brak.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.