HAUSER JE PROŠLOST: Jelena Rozga u ljubavi sa ovim zgodnim macanom? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2018, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAUSER JE PROŠLOST: Jelena Rozga u ljubavi sa ovim zgodnim macanom? (VIDEO)

Priča se, priča...

U poslednje vreme Jelena Rozga sve više vremena provodi sa markantnim muškarcem. Reč je o treneru Anti Burazinu koji pomaže Jeleni da održi sjajnu liniju. Osim u teretani, Jelena i Ante često se druže i u slobodno vreme. Njih dvoje su nedavno viđeni na modnoj reviji, piše Dnevnik.hr.

SKANDAL U GRANDU: Saša Popović napao ČUVENU pevačicu, a reakcija publike - ŠOK!

Koliko su bliski, Rozga je otkrila i nedavno kada je na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Instagramu objavila snimak iz automobila u kom jasno vidimo da se odlično zabavlja s Burazinom. Zajedno su zapevali hit grupe Magazin "Gotova stvar" i nasmejali obožavatelje simpatičnim gafom koji se dogodio Jeleni.

NA DAN LJUBAVI: IZNENAĐENJE - Helena Topalović pokazala PRSTEN! Svaka žena joj može ZAVIDETI! (FOTO)

Usred pesme, Jelena je zaboravila tekst, pa su se mnogi zapitali je li uzrok tome Antina prisutnost. Pevačica je tada svima jasno dala do znanja da joj je Ante prijatelj, no s obzirom na učestala druženja, ko zna, možda se to prijateljstvo pretvori i u novu ljubav.

Pet spavaćih soba, laguna, spa: Poznata pevačica PRODAJE kuću, a razlog je zaista NEVEROVATAN!

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on Feb 5, 2018 at 10:13am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.