HARIS DŽINOVIĆ OTKRIO KADA JE I ZAŠTO POČEO DA NOSI ŠEŠIR

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2021, 12:33

HARIS DŽINOVIĆ OTKRIO KADA JE I ZAŠTO POČEO DA NOSI ŠEŠIR

Čuveni “kralj kafane” konačno je u emisiji otkrio kada je počeo da nosi šešir i zbog čega

Šešir je njegov zaštitni znak već decenijama, i prava je retkost videti ga bez tog modnog detalja. Osim šešira, tu su naravno i prepoznatljivi brkovi. Haris Džinović pojavio se sa šeširom i na snimanju emisije Studio, koja će biti emitovana u subotu u 22.40 na RTS1.

:

- Ja sam šešir nosio kao klinac, zato što sam više voleo kauboje nego Indijance. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << I onda kad smo se igrali kauboja i Indijanaca, uvek mi je bio šešir na glavi, i dobro mi je stajao.  A i brkove sam pustio veoma rano još u gimnaziji, i eto - tako je i ostalo. -

Haris je u Studiju otpevao je i jednu čuvenu flamenko numeru koju voli, i često je, na oduševljenje publike, izvodi na koncertima. Reč je o pesmi “Bamboleo” grupe Džipsi Kings.

Gosti Studija u subotu u 22.40 na RTS1 su i Nevena Božović Ivanović i Tropico bend. Gledaoci će, osim njihovih pesama u drugačijim aranžanima, čuti i obrade dva velika hita sa ovih prostora: pesmu “Odnesi me” Vlade Divljana u izvođenju Nevene Božović, i “Teška vremena prijatelju moj” grupe Neki to vole vruće koju će izvesti Tropico bend.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.