HAPŠENA ZBOG KOKAINA! Ova UČESNICA Parova BILA je u OZLOGLAŠENOM ZATVORU, o svemu progovorila javno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:05

HAPŠENA ZBOG KOKAINA! Ova UČESNICA "Parova" BILA je u OZLOGLAŠENOM ZATVORU, o svemu progovorila javno!

O ovome se ne govori tako često!

Nina Prlja je poznata po svojoj turbulentnoj prošlosti koja joj izgleda nije pomogla da se primiri. Ona i dalje čezne za uzbudljivim i dinamičnim životom punim dešavanja.

Zbog ovoga roditeljstvo još uvek nije razmatrala kao neku ozbiljniju opciju, a Aleksandra je pukušaval da je ubedi koliko je to ispravna odluka.

- Zapravo, život je suviše jednostavan mi ga komplikujemo. NIšta lepše kada gledaš svoje dete kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se igra u parku - ubeđivala je Aleksandra.

- Ma ja ću čim  izađem napolje u Singapur, samo da nisam ovde, dosadno mi je. Tako i ovde samo pravim neke situacije da mi nije dosadno - rekla je Prlja.

  Nina Prlja je podsećamo koja je bila uhapšena 2016. godine, pod sumnjom da je deo organizovane kriminalne grupe beogradskih mula koje su krijumčarile kokain u Emirate.

Ovo je dokumentovano i u poznatoj emisiji "Dosije".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

UŽAS! Ceca sa Anastasijom OTIŠLA NA ODMOR, a umesto uživanja DOČEKALO IH OVO - ŠOK! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.