HAPSE ZVEZDANA SLAVNIĆA?! Tim advokata preuzeo, evo kolika kazna mu preti - Dokazi dostavljeni MUP-u!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 14:15

HAPSE ZVEZDANA SLAVNIĆA?! Tim advokata preuzeo, evo kolika kazna mu preti - Dokazi dostavljeni MUP-u!

Napravljen je prvi korak.

Ana Ćurčić prijavila je bivšeg nevenčanog supruga Zvezdana Slavnića nakon izlaska iz "Zadruge" za psihičko i fizičko nasilje koje je pretrpela u rijalitiju, a koje je, kako kaže, trpela i prethodnih godina dok su bili u vanbračnoj zajednici.

Kako je Zvezdan povratnik, zbog još jednog krivičnog dela u nizu - nasilničkog ponašanja, sada mu ponovo preti zatvorska kazna, saznaje "Blic".

Naime, on je u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rijaliti programu "Zadruga" više puta razjareno nasrtao na nju, gurao, bacao joj stvari, prevrtao krevet na kom je ležala, a jednom je i iz sve snage udario pesnicom pored njene glave. Uz sve to, Ana je proživela psihičku torturu.

- Zbog svega što se izdešavalo, znate i sami, gledali ste, rešila sam da ga tužim. Okupila sam tim advokata, prikupljamo još uvek video snimke i dokaze, ali bi trebalo da zabrana prilaska stupi na snagu kroz par dana. Sad sam trenutno prezauzeta, ne stižem da se posvetim samo tome, ali će biti krivično gonjen i za sve laži koje je iznosio - rekla je Ana za Telegraf.

Kako navodi izvor "Blica", Ana je predala sve dokaze pretrpljenog nasilja od strane Zvezdana, što su kamere u "Zadruzi" više puta i zabeležile, zbog čega će verovatno dobiti kaznu u trajanju od tri meseca do tri godine.

- Tačno je da je Ana sve predala tužilaštvu. Rešila je da pokrene postupak, a kamere u rijalitiju su sve zabeležile. On nije mogao da kontroliše nasilničko ponašanje, a ko zna šta bi bilo da nisu bili ukućani tu i kamere. Eto, jasno je onda koliko je bila zlostavljana u njihova četiri zida. Žena je istraumirana od monstruma i nasilnika. Nadamo se da će ponovo završiti iza rešetaka, gde mu je i mesto - rekao je izvor.

Takođe, "Republika" je objavila da Zvezdanu preti hapšenje nakon što je Ana iznela dokaze MUP-u.

Inače, Zvezdan Slavnić je zbog ubistva Olivera Jovanovića 1998. proveo 10 godina iza rešetaka. Nakon toga 2010. ponovio je krivično delo i tada je uhapšen zbog trgovine narkoticima.

On je višegodišnje kazne odležao je u KPZ Valjevo i Sremska Mitrovica, a pre pet godina je izašao na slobodu.

U KPZ Sremska Mitrovica odslužio je skoro trogodišnju kaznu zbog trgovine narkoticima, nakon što je kod njega pronađeno 150 grama heroina. Uhapšen je 2008. i mediji su tada navodili da je član beogradsko-kruševačkog klana.

U martu 1998. u klubu "Četiri sobe" upucao je Olivera Jovanovića, koji je preminuo posle 12 dana, a navodni motiv pucnjave je bila svađa oko Ksenije Pajčin, Zvezdanove tadašnje devojke. Zbog toga je osuđen na devet i po godina, ali je nakon osam godina amnestiran. Tokom slobodnog vikenda 2002. izazvao je incident jer je udario vlasnika jednog restorana. Protiv njega je pre dve godine godine podneta krivična prijava zbog napada na policajce i uznemiravanja, pošto ga je komšinica prijavila zbog psa.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.