HAOS se nastavlja: Zaboravio si da imamo ISTE prijatelje PLJUŠTE PRETNJE: Zadrugari ZAPENILI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS se nastavlja: "Zaboravio si da imamo ISTE prijatelje" PLJUŠTE PRETNJE: Zadrugari ZAPENILI (VIDEO)

Ne prestaju!

Milan Petković je pričao sa Jovanom Tomić Matorom u spavaćoj sobi o situaciji i žestokoj svađi koja se desila sa Borom Santanom, a onda otišao do dnevnog boravka da se suoči sa njim, koji ga je prozivao.

- Hoćeš da prestaneš da kenj*š za mene? Hoćeš da ja krenem da pričam? Jednu lošu reč ti nisam rekao, ti si g*vno od čoveka, ti si ljiga od čoveka. Na šta to liči? Znaš kad ćeš ti da budeš pevač? Nikad... Psuješ pokolenja ljudima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i sve živo i mrtvo. Neću da se spuštam na tvoj nivo, ja sam klasa za tebe. Sram te bilo, toliko se nisko spustiš - govorio je Petković Santani.

- Naravno, hoćeš da kažem onu bitnu stvar, to čuvam za kasnije - poručio je Bora.

- Slobodno, ja se ničega ne stidim. Bezgrešni Boro. Zaboravio si da imamo iste prijatelje i da se krećemo u istim krugovima. Sve si ovo uradio zbog jednog piva i jednog energetskog pića - poručio je Milan.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TEBI SU POTREBNE DRO*ICE ZA DRUGARICE! Mima ISPROZIVALA Mionu! Tresla se CELA ZADRUGA! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 15.Nov.2019

Ja se ljutim na tebe jer si takva ovde, pusti više te emocije, ne reaguj na ove priče – govorila je Mima.. – Ne treba da legnem sa nekim, ono sa Tomovićem, dokle to više. Nije mi lepo. Ne znam što sam dopustila to sebi. Molio me da mu pritrčim u zagrljaj. Nije mi jasno što radim ovo, idiot...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.