HAOS ZBOG KAČAVENDINE REAKCIJE NA ANINE PRETNJE - lažne kume u ratu do istrebljenja: Razotkrila istinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 15:07

HAOS ZBOG KAČAVENDINE REAKCIJE NA ANINE PRETNJE - lažne kume u ratu do istrebljenja: Razotkrila istinu

Nikako da oproste jedan drugoj.

Iako su tokom trajanja "Zadruge 6", bile sinonim za prave prijateljice, već svi znaju da Ana Ćurčić i Milena Kačavenda više nisu drugarice. Ipak, njihova situacija je postala još užarenija. Pos vemu sudeći njihov rat će tek dobiti svoj epilog.

Ana je noćas prozvala Milenu javno, putem Instagrama, te zapretila da će sada ona početi da priča, budući da je dosta ćutala i trepela pojedine Milenine "ispade".

Hm... >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ja kažem ostaću drug, ali sad je dosta. Samo me gledaj! Tako malo treba da budeš čovek, ali kad neko laže do te mere da više ne zna šta priča... Konačno je moj red da kažem mnogo toga - najavila je Ćurčićeva, a ostaje da vidimo šta je to rešila da iznese u javnost - poručila je Ana.

Kačavenda je na sve te pretnje odgovorila kratko i jasno:

- Nemam nikakav komentar, sedim i čekam, kao i sva javnost - nestrpljiva je "kuma nacionale".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.