HAOS ZA CRNIM STOLOM - ŽESTOKE UVREDE! Mima brutalno isponižavala Gruju UHODI ME! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2022, 14:48

HAOS ZA CRNIM STOLOM - ŽESTOKE UVREDE! Mima brutalno isponižavala Gruju "UHODI ME!" (VIDEO)

Karambol!

U toku je sastanak na temu muđuljudskih odnosa. Ovonedljni vođa Mateja Matijević je reč dao Lepom Mići, koji je pokrenuo sledeću temu Mima Šarac i Nikola Grujić Gruja.

- Ja mogu samo da kažem da ja posle svega što se desilo, ne mogu da verujem da dovjka ne prilazi meni, da me ne pita kako sam. Ostao sam bez teksta - počeo je Grujić.

- Da, ja nisam želela da priđem dok se situacija ne smiri. On se naljutio jer mi je Stefan prišao i udario >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me po kačketu - rekla je ona.

- Da li je naša svađa bila oko toga? - drao se Gruja.

- Ja ne mogu ništa da kažem od njega. Ja sam celo veče igrala sa Anđelom koja njega ne podnosi. Anđela je napravila facu kada je videla Gruju i ja sam se nasmejala. On se naljutio na mene jer sam se ja nasmejala na to što je ona rekla. Marijana mi isto govori i on kaže da je bolje da on ne krene da priča šta sve njemu Marijana priča. Nakon toga ej bila situacija gde sam ja krenula do toaleta i on je ošao za mnom. Srela sam te par puta i pitala sam te da li me pratiš - rekla je Mima.

- Kunem se u majku, jednom me je srela. Lažovčina jedna raspala. Je*e me u mozak, kako šta mi je bre! - drao se Gruja.

- Ja ne mogu da sastavim ejdnu rečenicu, a da me neko ne prekida - rekla je Mima.

- Devojka me opužuje, ja idem do garderobera da uzmem pivo. Ja pitam Marijanu gde je ona, ona kaže da je u toaletu, ja vidim da je nema i onda kažem: Okej. Devojko, ja te ni jednom pratio nisam. Otišao sam do vecea i sreo sam je ovde - rekao je Gruja.

- On je neko ko je mnogo teža. Sada bih mu glavu nabila. Nakon toga je meni bilo žao jer je on rekao da neće na žurku. Ja sam posle otišla da mu se izvinim. Ja sam rekla da idem na žurku - vikala je ona. Ja otvaram vrata i kažem da li hoćeš do vecea. On nije mogao da sačeka pet minuta da izađemo Marijana i ja! Mima je pokušala da objasni ali je Gruja prekida hiljadu puta.

- Nije tako, nije tako! Ona kaže da sam ja lažov, o nema veze sa mozgom - rekao je Gruja. Ja nisam skrenuo da se*em ili pišam, nego sam krenuo u taj vece. Nisam ništa slagao. Rekla je da će da dođe, ja sam hteo da vidim da li će da dođe ili ne - tvrdio je on.

- Ja sam mu rekla da ja sa njim ne mogu da rešim problem - žalila se Mimas.

Detaljnije u nastavku teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.