HAOS USRED EMISIJE - Muž Verice Rakočević POBESNEO! NAPUSTIO STUDIO Vodite me kući, KAO DA SAM MALOUMAN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2021, 23:51

HAOS USRED EMISIJE - Muž Verice Rakočević POBESNEO! NAPUSTIO STUDIO "Vodite me kući, KAO DA SAM MALOUMAN!"

Veljko Kuzmančević napravio je haos

Veljko Kuzmančević, muž Verice Rakočević,  napravio je haos tokom snimanja emisije "Sceniranje" i napustio studio.

Razlog je bio to što mu je smetalo što je veći deo tok-šoua morao da ćuti, jer je njegova supruga Verica Rakočević pričala o svom detinjstvu.

Emisija je počela dobro, a kreatorka i kompozitor su bili odlično raspoloženi. Veljko je bez ustezanja pričao o svom odnosu s Vericom, ali u jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trenutku pukao mu je film. To je bilo kada je njegova supruga, kao i svi drugi gosti u "Sceniranju", počela da priča o svom detinjstvu.

- Bila sam užasno nemirna, to je strašno bilo. Mislim da nijedan dečak nije bio tako nemiran. Upisala sam na Filozofskom fakultetu pedagogiju, dve godine sam završila - počela je Verica, a Veljko je naprasno odlučio da ustane i napusti studio.

Zbunjena novinarka pitala je kreatorku gde je otišao Kuzmančević, ali je i ona bila šokirana.

- Gde nam je Veljko otišao? Da nije do toaleta? Šta je bilo? - počela je Verica, a potom se uplašila.

- Da mu nije loše? Ima li neko da ode po njega? Samo odjednom je otišao - rekla je kreatorka, a potom zajedno s voditeljkom napustila studio i krenula da ga traži.

Posle 20 minuta bračni par se vratio u emisiju, ali je Verica, baš kao i voditeljka, i dalje bila zbunjena. Tada je Kuzmančević počeo da zamera na konceptu emisije.

- Počela je da priča od četvrte godine, a ima 70 godina. Znaš koliko ima da priča. Znaš koliko treba emisija. Nemoj da me za*ebavaš - rekao je Veljko.

- Daj mi neku vodu, je*ote. Suvo mi grlo, drao sam se.

Verica je, kad je videla da se Veljko šali, rekla da ju je tako i pridobio.

- Idi, bre, sedim ovde, dovela me da me slikate kao ludaka. Sedim i ćutim, kao da sam malouman. Pošalji me kući, je*ote - pričao je on, dok ga je Verica smirivala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.