HAOS! UGROZIO člana PRODUKCIJE: Zafrljačio FLAŠU, letela mu PRAVO U GLAVU? Čeka se ODLUKA Velikog šefa

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2020, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS! UGROZIO člana PRODUKCIJE: Zafrljačio FLAŠU, letela mu PRAVO U GLAVU? Čeka se ODLUKA Velikog šefa

Nastao opšti kolaps!

Sukobi i okršaji su postali svakodnevnica u rijalitiju "Zadruga 3", pa ne prođe ni dan da se neko ne posvađa u Imaginarijumu. Veliki šef sankcioniše svaki oblik nasilja, međutim kada zadrugari započnu sukob, oni su počeli da ne razlikuju članove produkcije i ne obraćaju pažnju na njih u toku okršaja.

Tako je prethodne večeri Mensur Ajdarpašić ishitreno reagovao pa je bacio flašu, koju je izbegao voditelj Milan Milošević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Zamalo da me udariš flašom! - rekao mu je voditelj.

Nakon toga je Zorica Marković skočila i napravila haos upravo zbog Mensurovih agresivnih ispada.

Ovo je postala uobičajena scena, da voditelji budu ispolivani i da se sklanjaju, pa veoma često, Milan Milošević traži od produkcije da momci iz obezbeđenja budu u pripravnosti ili iza njega u spavaćoj sobi, kako bi se osećao sigurno.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u klipu ispod teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.