HAOS U ZADRUZI - JAVNO NAPALA Janjuša, pa osetila njegov gnev: Ti mrziš žene! Trese se imanje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2023, 19:54

HAOS U "ZADRUZI" - JAVNO NAPALA Janjuša, pa osetila njegov gnev: "Ti mrziš žene!" Trese se imanje (VIDEO)

Žestoko mu odbrusila!

Rijaliti učesnica, Tamara Nikolić, poznatija kao DJ Tamaris, Milica Veselinović i Miljana Popović glasale su za tri najneemotivnije osobe u kući.

- Za mene je na prvom mestu Mikica jer je u početku kad mi je pričao da ima loše mišljenje o Marinkoviću, onda je naprasno krenuo da se druži sa njim. Ta neka emotivna nesposobnost spaja ljude, tako da bih na drugo mesto stavila Ivana. Ivan je svoje emocije ostaviuo u Drajzerovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kad se lečio. Treća osoba je Slađa, ona je blinda - rekla je Tamara Nikolić.

- Neću davati obrzloženje, ako večeras bude neko od onih koje sam navela, obrazložiću. Za mene su to Bilal Brajlović, Žana i Sana - rekla je Milica.

- Nisam preterano emotivna i njanjava osoba. U životu privatnom sam takođe karijerista i ne stavljam emocije na prvo mesto. Smatram da ženama emocije mnogo odmažu, posebno kad se zaljube pa stavljaju muškarce iznad svojih ciljeva i potreba koji ih kasnije odvedu na stramputicu - rekla je Popovićeva.

- Ti si takav folirant, ali totalno nebitan. U svakom navođenju, nominaciji ljdui pokušavaš da budeš interesantna i da skreneš pažnju na sebe - rekao je Janjuš.

Ti si šovinista, mrziš žene - rekla je Miljana.

- Najviše na svetu volim žene - rekao je Janjuš i nastavio da napada Miljanu.

- Rodni nije bilo na mestu da pred svima ono kažem, nemam takta i ne znam neke stvari da uradim na pravom mestu. Žao mi je i izvinjavam ti se. Navodim Slađu, Žanu i Marka Markovića - rekla je Miljana.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.