HAOS U SPAVAĆOJ SOBI! Posle TUČE, pljuštale jezive PRETNJE: Biću tvoja NOĆNA MORA Tomović se ne smiruje

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2021, 10:04

HAOS U SPAVAĆOJ SOBI! Posle TUČE, pljuštale jezive PRETNJE: "Biću tvoja NOĆNA MORA" Tomović se ne smiruje

Obezbeđenje sve vreme u pripravnosti!

Noćas je nastao haos kada se novi takmičar, Danijel Višić, uselio na velepno imanje u Šimanovcima. Vladimir Tomović je imao prilike da čuje da je Danijel u razgovoru sa novinarima u studiju izjavio da cela Crna Gora zna da je on gej. Odmah po izlasku iz automobila, Tomović ga je ščepao za vrat i fizički su se sukobili (detaljnije klikom OVDE).

Zatim su izveli Vladimira sa imanja kako bi se strasti malo smirile. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sukob se nastavio odmah po njegovom povratku u Belu kuću (detaljnije klikom OVDE). Iznosili su niz uvreda jedan drugom, a obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti.

- Ovde će ti biti pakao, večeras si moj! Videćeš, neće ti niko pomoći. Večeras spavam sa tobom u krevetu, tuširamo se zajedno, znaš kako ćeš da uživaš. Ja ću da budem tvoja noćna mora. Cvilio si kada sam te uhvatio za vrat. Večeras počinje tvoj pakao, ovo ti nije trebalo u životu! Možeš da se izvučeš samo ako mi se javno izviniš. Na Medak ću da ti dođem posle rijalitija, imam tamo dobre prijatelje. Neće ti pomoći ni stariji brat - pretio mu je Tomović

-  Uplašio si me baš! Šta glumiš druže? Šta si ti? Ja se druže ne izvinjavam. Možeš da se k*rčiš ovde, ali videćemo kada izađemo. Slab si psihički, usr*ću ti se u život - odbrusio mu je Danijel

- Hajmo do sobe odmah, idemo. Želim tebe, ti si moj tip, idemo u krevet. Moraće tako, nema potrebe da ide obezbeđenje tu, idemo u krevet. Je*aću te! - govorio mu je Tomović.

- Jeste, ti si Homović! Ali to se leči. Nećemo tako. Ja nisam ovde da se bijem - protivio se Danijel.

- Ubiću te od ku*ca! Biću ti noćna mora! Svake noći sam pored tebe u krevetu! Tačno si moj tip tako plav! - nastavljao je Vladimir.

- Nemoj da si smešan, videćemo napolju. Nećeš biti blizu mene. Plakaćeš! - govorio mu je Danijel.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.