HAOS U ŠIMANOVCIMA - STIŽE SLOBA RADANOVIĆ: A u Zadrugu večeras ULAZE popularna folkerka i ON!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2019, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U ŠIMANOVCIMA - STIŽE SLOBA RADANOVIĆ: A u Zadrugu večeras ULAZE popularna folkerka i ON!

Burno veče...

Kako su zadrugari, ali i gledaoci u prethodne tri sezone već navikli, i ovog utorka biće održana žurka u rijalitiju "Zadruga 3".

Veliki šef svakog utorka uveče organizuje žurku, na kojoj zadrugari mogu da dođu do hrane i pića, a za to dobijaju i novac.

Pored toga, Veliki šef zadrugarima uvek obezbedi i bogat muzički program, a ove večeri njih će zabavljati popularna folkerka Ljupka Stević i DJ Krčmar.

Kako će ova žurka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << proći i da li će zadrugari, kao i uvek, imati noć za pamćenje, saznaćete odmah posle ovonedeljnog izdanja emisije "Amidži šou" - dakle, oko pola sata-sat posle ponoći.

A u "Pinkov" studio u Šimanovcima kod Ognjena Amidžića, tik pored rijaliti imanja, stiže jedna od najvećih zvezda "Zadruge 1" - pevač Sloba Radanović. Pored njega, gosti će biti i Nataša Bekvalac, Sandra Afrika, Bojan Vasković iz grupe "Leksinton" i Kristina Bralo.

Ozbiljna ekipa vas očekuje ovog utorka u vašoj omiljenoj #amigshow emisiji 🥳 @bekvalceva @sandra_afrika88 @sandraafrika @slobaradanovic @lexington_official @bojanvaskovic_official @bralokristina #natasabekvalac #slobaradanovic #lexingtonband #sandraafrika #kristinabralo

A post shared by AmiG Show (@amigshow) on Nov 18, 2019 at 11:42am PST

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.