HAOS U NIŠU: Sestra Miljane Kulić PRIKAČENA NA INFUZIJU - Objavljen video sa klinike, evo o čemu je reč

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 08:24

HAOS U NIŠU: Sestra Miljane Kulić PRIKAČENA NA INFUZIJU - Objavljen video sa klinike, evo o čemu je reč

Zabrinula pratioce!

Miljana Kulić, rijaliti zvezda, najavila je svoj ulazak i u elitnu sedmu sezonu Zadruge, gde je nagrada pobećana sa 50.000 evra na 250.000 evra.

Iako je prvobitno bio plan da uđe sama, jer je raskinula sa Nenadom Macanovićem, ipak, na njegov 35. rođendan objavljena je njihova zajednička fotografija, koja je pokazala da su se ipak pomirili.

Kako mediji prenose, Marija Kulić, sa druge strane, pregovara da uđe u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << konkurentski rijaliti koji počinje od oktobra na televiziji "Hype" a učesnici će se boriti za 350.000 evra.

Međutim, na Instagramu Miljanine sestre, Ane Kulić, objavljen je video kako je prikačena na infuziju.

Nije jasno zašto je zabrinula pratioce ovom objavom, jer u opisu videa piše da je to infuzija za imunitet, te da je sve u redu, budući da prima vitamine.

Samim tim što je objavljena njena ruka na infuziji, mnogi su pomislili da joj nije dobro, što ovaj put nije bio slučaj.

Ana Kulić , rođena sestra, takmičarke "Zadruge", Miljane Kulić ne pojavljuje se često na javnim događajima.

Večeras se održava solistički koncert Milice Pavlović u Nišu, a tamo se pojavila i Ana. Ona je od prisutnih novinara navodno tražila 2.000 dinara kako bi dala intervju, a mnoge je ovaj postupak šokirao.

Podsetimo, Ana za razliku od Miljane ne voli javni svet, a Marija je nedavno ispričala da su njene dve ćerke totalno različite od Miljane i da nemaju ista interesovanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.