HAOS U NAJAVI: Nakon NAPUŠTANJA Zadruge Mlađa Jovanović se ODMAH našao sa NJIMA! Leteće perje! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 16:44

HAOS U NAJAVI: Nakon NAPUŠTANJA "Zadruge" Mlađa Jovanović se ODMAH našao sa NJIMA! Leteće perje! (FOTO)

Ovo se nikom neće dopasti.

Mlađa Jovanović sinoć je napustio "Zadrugu", najgledaniji rijaliti na ovim prostorima i to sa samo pet posto podrške publike.

Објава коју дели Mlađan Jovanović Kića (@mladjan_official) дана 9. Апр 2020. у 11:01 PDT

On je odmah danas otišao u kafić, gde se susreo sa svojim prijateljima. I tu ne bi bilo ništa čudno da njegovi prijatelji nisu već poznati javnosti kao neprijatelji Marka Miljkovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Објава коју дели Mlađan Jovanović Kića (@mladjan_official) дана 11. Мај 2020. у 6:34 PDT

Naime, u pitanju su Stefan Šebez i Manuel Stojanović. Podsetimo, Stefan Šebez bio je jedan od onih koji je bio u Luninom društvu u Gastozovom stanu one večeri kada se ona pomirila sa Markom, a čak ju je, kako je rekao za naš portal, dovezao kod Gastoza i odvezao posle toga kući.

S druge strane, već je poznato da su Manuel Stojanović i Marko Miljković nekada bili drugari i sarađivali, a onda je sve puklo i to, kako se navodilo, greškama koje je Miljkovič pravio.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.