HAOS U NAJAVI - Kristijan pred Đuričićem rekao da će da ga PRESLIŠA u Zadruzi - A Mikijeva reakcija...

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2020, 16:07

HAOS U NAJAVI - Kristijan pred Đuričićem rekao da će da ga "PRESLIŠA" u Zadruzi - A Mikijeva reakcija...

Biće pravi spektakl!

Kristijan Golubović i MIki Đuričić su zvanično potvrđeni učesnici "Zadruge 4", pa je sasvim izvesno da ćemo ih gledati od septembra u Imaginarijumu.

Mikija i Kristijana smo uhvatili kako se spremaju za emisiju "Amidži šou" a kada su se njih dvojica sreli nastao je haos.

Oni su između ostalog pričali šta je to što ih spaja, najviše muzika i rad sa životinjama, a onda si otkrili da nikako neće doći do agresije i nasilja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Ja ne mogu da se tučem sa MMA borcem - rekao je Miki misleći na Kristijana, pa dodao da će Golubović uvek znati na čemu je sa njim, jer će mu sam reći ako mu nešto smeta.

- Ja ga smatram pozitivnim ludakom, ali takav sam i ja donekle, ja ću da ga preslišam ako dođe do toga - rekao je Kristijan.

Kako je izgledao njihov susret i šta su sve najavili pogledajte u klipovima ispod teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.