HAOS U NAJAVI: Eleonora PROGOVORILA o odnosu sa Aleksom Savićem, pa PONIZILA Minu - evo šta je rekla!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2019, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U NAJAVI: Eleonora PROGOVORILA o odnosu sa Aleksom Savićem, pa PONIZILA Minu - evo šta je rekla!

Nije je štedela!

Uoči superfinala, zadrugarka Eleonora Miljković koja je napustila ''Zadrugu 2'' nekoliko dana pre je otkrila šta je uradila odmah po izlasku iz rijalitija.

Ona je potom priznala da se nije čula sa Aleksom Savićem, a pritom je spomenula da ne želi da ima bilo kakve veze sa Minom Vrbaški jer smatra da je ona rekla dovoljno o sebi u rijalitiju.

- Super mi je, nisam se puno ni uželela spoljnog sveta, ali mi je prijalo što sam napolju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Taman sam se sredila i haljinu našla - govorila je Miljkovićeva, a onda je otkrila da li se čula sa Minom i Aleksom:

- Nisam se čula sa Minom i Aleksom. Nemam veze sa Aleksom, a Mina je mogla sve da kaže pred kamerama, nema potrebe da pričamo, dovoljno je lagala - iznela je stavove Eleonora.

U nastavku pogledajte ceo intervju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

KAD SE ZAVRŠI ZADRUGA: Gastoz šalje Luni poruku! Samo to će dobiti od njega - i NIŠTA više! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.