HAOS U NAJAVI - Dobio čestitku od bivše, pa odlepio Izneću sve što znam o njoj! Bojan preman na rat sa Šašićkom

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 20:08

HAOS U NAJAVI - Dobio čestitku od bivše, pa odlepio "Izneću sve što znam o njoj!" Bojan preman na rat sa Šašićkom

Pobesneo!

Miljan Vračević, Filip Car, Lazar Čolić Zola i Aleksandra Nikolić su pokušali da dešifruju pismo koje je Ivana Šašić poslala Jovani Tomić Matoroj za rođendan, a Bojan Boki Simić skrenuo je pažnju da ima dosta stvari da obelodani o bivšoj supruzi.

- Care, 'ajde pročitaj pismo koje je Ivana poslala Matoroj - kazao je Zola.

- Matorić, srećan ti rođendan, dobro znaš da šablonski ne pišem. Ti dobro znaš da ti od srca želim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve najbolje. Dokazalo se da su sve istine na mojoj strani i da pljuvanje mene nije urodilo plodom. Čestitkama se pridružuje A.B., to je moj brat. P.S. majice raspodeli. Hanuma (Ana) neka danas poruči pesmu ''Pogled ispod obrva'' - glasilo je u pismu koje je poslala Ivana Šašić Matoroj.

- Dok mi se je*ala, ja sam je je*ao - rekao je Bojan.

- Da li si jak toliko, pa se nakačila na tebe, ili misliš da je ovo jer se napolju dokazalo da si lagao?! - dodao je Car.

- Ona je rekla da s dokazalo da si lagao - rekla je Aleks.

- Ne znam, ja znam da sam u pravu, nisam slagao ništa. Ja ću da iznesem njenu prošlost - rekao je Bojan.

- Nije u redu, bio si sa njom sedam godina - dodao je Car.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.