HAOS U ELITI: Janjuš opasno udario na Poršelinu, nema joj mira - REAGOVALO OBEZBEĐENJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2023, 16:25

HAOS U "ELITI": Janjuš opasno udario na Poršelinu, nema joj mira - REAGOVALO OBEZBEĐENJE

Svađa ne jenjava!

U "Eliti" za ovonedeljnog vođu izabran je Nenad Macanović Bebica, a nakon toga zadrugari su dobili zadatak da izaberu najzahvalnijeg cimera.

Prva se oglasila Miljana Kulić:

Manuele s velikim razlogom si ispao, ispao si zato što nemaš svoj stav, zato što si lako manipulativan, pored ljudi s kojima si se družio neko te je izmanipulisao da postaviš Skraćenog za vođu sa kojim nisi ni proveo vreme... - krenula je Miljana, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali ih je prekinula svađa Slađe i Janjuša:

Miljanino izlaganje prekinuo je sukob Marka Janjuševića Janjuša i Slađe Lazić u koji je umešao i Anđelu Šparavalo. Njih su cimeri i Bebica ubrzo smirili.

- Ko ste bre vi? - rekao je Janjuš.

- Super si što nju slušaš - rekao je Janjuš.

- To mi je drugarica znaš - dodala je Anđela mislivši na Slađu.

- Ma svaka čast ako ti je ona drugarica - rekao je Marko.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.