HAOS U DOMU ŠAULIĆA? Goca napala sina zbog AFERE sa razvedenom ženom: Brukaš porodicu, na šta ovo liči?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2021, 21:12

HAOS U DOMU ŠAULIĆA? Goca napala sina zbog AFERE sa razvedenom ženom: "Brukaš porodicu, na šta ovo liči?!"

Iznervirala se?!

Goca Šaulić, supruga preminule legende narodne muzike Šabana Šaulića, navodno je napala sina Mihajla, kada je iz medija saznala za njegovu aferu sa ženom koja iza sebe već ima jedno dete, a da stvar bude napetija, najviše joj je zasmetalo čija je to bivša snajka.

Naime, kako se spekuliše, Goca Šaulić navodno je napala sina Mihajla kada je saznala da je navodno u ljubavnoj romansi sa ženom koja iza sebe već ima dete.

Ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je još više šokiralo Gocu jeste da je ta ista žena, bivša snajka porodice Karić, Tamara Nikolić, pa nije mogla da sakrije koliko ju je sve to pogodilo, te kako prepričava izvor, izbio je pravi skandal.

- Goca je upoznala devojku, znala je da je imućna i da ima dete, ali ostale detalje od nje su sakrili i Mihajlo i Ilda i Sanela - započinje izvor za "Scandal" i dodaje:

- Mihajlo je sestrama rekao da će majci sve objasniti, nije mu ni palo na pamet da će ona sve pročitati u medijima jer inače slabo čita novine i portale. Ali ovog puta se desilo drugačije, Goca je videla vesti i maltene je pala u nesvest od šoka - priča izvor i dodaje:

- Nju je dotuklo kad je videla slike u medijima na kojima se Mihajlo dodiruje s novom devojkom, pa je osula paljbu na sina: Na šta ovo liči?! Kako si mogao da brukaš porodicu! Jel možeš da nađeš neku devojku, a da te ne prate mediji i skandali, stalno neke probleme praviš – prepričava izvor gorenavedenog lista i dodaje:

- Nije Goci toliko strašno što je ta devojka imala muža i što ima dete, samo joj smeta što se Mihajlo konačno ne skrasi pored jedne, a ne ovako na svakih nekoliko meseci druga devojka – završava izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.