HAOS U CENTRU BEOGRADA: OPKOLILI GA! Majinom ocu nisu dozvolili da prođe Knez Mihailovom ulicom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023, 13:34

HAOS U CENTRU BEOGRADA: OPKOLILI GA! Majinom ocu nisu dozvolili da prođe Knez Mihailovom ulicom (FOTO)

Sve su objavili na Instagramu!

Radomir marinković Taki, otac aktuelne zadrugarke Maje Marinković, stekao je veliku popularnost, budući da je njegova ćerka učesnica rijaliti programa već četiri sezone.

Taki takođe ne beži od kamera, te je vidno da mu prija medijska pažnja.

Majin otac neretko posećuje noćne klubove i kafane, dok je njegova naslednica u ovoj sezoni već skoro devet meseci učesnik najpopularnijeg takmičenja, a on se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u spoljnom svetu redovno oglašava i podržava Marinkovićevu.

Da Taki ima medijsku pažnju, ali i da ga ljudi podržavaju, govori video objavljen na njegovom Instagram profilu, u kome se vidi da su tinejdžeri zaustavili Majinog oca na sred Knez Mihailove ulicee, te da su ga opkolili u želji da se slikaju sa njim.

Marinković nije imao ništa protiv, te je usput i proćaskao sa tinejdžerima koji su najviše pažnje pridali Majinom psu koga su mazili dok su pravili slike sa Takijem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.