Izvor: Scandal.rs, 02.Jan.2018, 06:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS: Sloba RAZVALIO VRATA I OTIŠAO IZ ZADRUGE! Pijan NASRTAO i na Lunu! (VIDEO)

Sloba Radanović razvalio je vrata i izašao iz Zadruge! On se toliko napio na žurci koju je organizovao Veliki šef da je povraćao u WC a onda se tako pijan tradicionalno posvađao sa Lunom. Sloba je skinuo zavoj sa operisane ruke i krenuo da razvali vrata i ode iz rijalitija. Na kapiji se posvađao sa The post HAOS: Sloba RAZVALIO VRATA I OTIŠAO IZ ZADRUGE! Pijan NASRTAO i na Lunu! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

NEZAPAMĆENI HAOS U ZADRUZI Sloba PIJAN udarao, lomio, psovao, VRIŠTAO i raskinuo sa LUNOM, a onda je prišla Kija!

Izvor: Blic, 02.Jan.2018

Sloba Radanović je skinuo zavoj sa povređene ruke, udarao je po dvorištu, a Lunina reakcija je sve iznenadila...Pevač je, naime, sinoć napravio haos u "Zadruzi" zato što je tražio od produkcije da mu previju ruku što su oni, ako je sudeći po njegovoj reakciji, odbili...- Mrš u pi**u lepu materinu,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.