HAOS SE NASTAVLJA: Janjuš potkačio Pešićevu: Provodila si vreme sa ljudima od kojih imaš samo korist

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2020, 01:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS SE NASTAVLJA: Janjuš potkačio Pešićevu: "Provodila si vreme sa ljudima od kojih imaš samo korist"

Otvorila dušu!

Glavna tema u Beloj kući je žestoka svađa Jelene Pešić i Marka Janjuševića Janjuša.

Glavni akteri ove svađe su izneli svoju stranu priče i otkrili šta su jedno drugome zamerili.

- On je onda poludeo, hteo je da baci sve cigarete. Nisu suze samo zbog cigareta. Hteli su ovde da mi lome noge zbog namirnica. Ja sam ovde nekoliko puta rekla kada sam nervozna da nikome ništa neću da dajem, ali naravno to nije tako. Najviše me je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iznerviralo što ja pričam sa Stefanom o Janjušu gde čujem kako se Edo sladi i dobacuje nešto za cigarete - rekla je Jelena.

- Pogrešno si čula. Vidiš koliko si zla. Nijednu reč za tebe nisam rekao. Rekao sam samo Janjušu da te ne dira jer ti je frka oko cigareta - rekao je Edo.

- Ja sam dobio nulu, nije me to pogodilo, a ono što me je pogodilo jeste kada sam ja rekao da više u kazinu nikome ništa neću dati, gde je Jelena mene pitala: "Kome si ti to davao?". Mene je iznerviralo što si ti Jelena u pitanju. Ona kaže da ja njoj na žurki nisam platio piće. Rekao sam joj da je "gluva k*čka". Ti si Jelena provodila jedno vreme sa ljudima od kojih imaš neke koristi. Tako je meni izgledalo, a danas si mi rekla da to nije tako - rekao je Janjuš.

- Mene vređa što on ovo kaže - rekla je Jelena.

- Svašta sam joj danas rekao. Meni je danas sve naišlo, psovao sam je, bilo mi je kasnije krivo što sam joj to rekao. Ja uvek plačem iskreno, ja sam emotivan čovek - pričao je Janjušević.

Evo kako je to izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.