HAOS NA GRANICI zbog proslave 18. rođendana Đanijeve naslednice - Policajci nisu znali ko je pevač, pa usledilo OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2023, 22:17

HAOS NA GRANICI zbog proslave 18. rođendana Đanijeve naslednice - Policajci nisu znali ko je pevač, pa usledilo OVO

Šok scena...

Ćerka pevača Đanija i Slađe Trajković, mlada Sofija Trajković, danas je postala punoletna.

Tim povodom organizovano je veliko slavlje u jednom elitnom restoranu u Beogradu, gde se očekuje dolazak brojnih poznatih ličnosti, a pre početka je u javnost procurila interesantna situacija sa granice.

Supružnici su pozvali goste iz celog sveta, a kako prenose mediji, interesantna situacija se dogodila na granici sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << našom zemljom.

Granična policija je pitala putnike gde idu, na šta su oni kao iz topa rekli kod Đanija, a carinici su se pogledali i nisu znali o kome se radi.

- Ko je taj?- upitao je policajac svoje kolege, koji takođe nisu znali ko je Radiša Trajković. Pevačev prijatelj je bio u šoku i na to mu je rekao:

- Vi se šalite sa mnom da ne znate ko je Đani, je l to moguće? Policajac je potom ponovo pitao kolege: - Molim vas recite mi ko je Đani - ozbiljan je bio, a njegova žena se potom umešala:

- To je Radiša Trajković ima zenu Slađu, i čuveni slogan "No Đani no parti" - rekla je dama, zapravo supruga od Đanijevog prijatelja. Da bi utvrdili ko je Đani, pustili su pevačevu pesmu na Jutjub i onda su svi bili oduševljeni i na kraju su ga i pozdravili.

Podsetimo, Slađa i Đani su svojoj mezimici za rođendan poklonili stan u luksuznom naselju Beograd na vodi, a šta je Sofija rekla na to, možete saznati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.