HAOS! Miljana provocirala Aleksandru zbog gubitka bebe, David je umalo prebio!

Izvor: Svet, 18.Maj.2017, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS! Miljana provocirala Aleksandru zbog gubitka bebe, David je umalo prebio!

Rano jutros tokom žurke koja je trajala u Parovima, umalo je došlo do tuče! David Dragojević stao je u odbranu svoje supruge Aleksandre jer ju je Miljana provocirala.
“Pevala joj je pesmu ‘Bebo moja, prerano si otišla’, što je strašno. Aleksandra je ranjiva i počela je da plače. Miljani sam sto puta oprostio, više neću”, rekao je David koji je zbog sukoba sa Nišlijkom završio u izolaciji.

Miljana se branila i rekla kako je nije namerno provocirala već je samo pevala omiljeni pesmu njenog prijatelja Nemanje Nikolića.
svetmiljana kulić/instagram, printscreen

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

TUČA U PAROVIMA! David nasrnuo na Miljanu jer mu je pomenula izgubljeno dete, PROGRAM PREKINUT! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Maj.2017

Miljana Kulić ceo jučerašnji dan imala je neprimerene opaske na račun Davida Dragojevića i Aleksandre Subotić, a kulminacija je usledila uveče kada je David i nasrnuo na Kulićevu!..Kako komentarišu fanovi, Miljana je pecnula Davida i Aleksandru pomenuvši njenu trudnoću, što je Davida načisto...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.