HAOS KOD FRIZERA! Iva i ONA u žestokom KLINČU! Pale teške reči! Nismo na istom nivou! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS KOD FRIZERA! Iva i ONA u žestokom KLINČU! Pale teške reči! "Nismo na istom nivou!" (VIDEO)

Burno jutro u Zadruzi.

Kao i svake nedelje i danas je otvoren salon za ulepšavanje u Zadruzi. Ukućanke su nestrpljivo čekale kako bi se doterale. Međutim, većina je bila neispavana i umorna, te je došlo do sukoba ispred salona.

Nastao je opšti haos kada je Svetlana Ceca Kitić shvatila, nakon višečasovnog čekanja u redu, da su ukućanke napravile spisak koja od njih će se danas sređivati.

Ceca je ušla u sukob sa Ivom Grgurić koja je bila neprijanta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prema njoj pa je na drzak način pokušala da joj objasni zbog čega ona ima prednost da pre nje poseti frizera.

- Ja sam došla prva ovde! Pravilo je da ko dođe prvi može da čeka red za salon, ne znam što se prepireš. Mi devojke smo se tako dogovorile - rekla je Iva.

- A, šta sam ja, momak? Ja čekam ovde isto, nemam ja nameru s tobom da se svađam, nismo na istom nivou, jer imaš pesak u glavi. Kad ste se vi to dogovarale? - odbrusila je Ceca Grgurićevoj.

- To je bilo između nas, dogovarale smo se koja će koju da budi, jer mi smo drugarice - branila se Iva.

- Ja sam pitala ko je prijavio frizera! - rekla je Svetlana.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.