HAOS KAD ZMAJ KRENE DA OTVARA NOVČANIK: Pun para, a kupio NAJVEĆEG KRMKA - svinja teška 400 kg (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2018, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS KAD ZMAJ KRENE DA OTVARA NOVČANIK: Pun para, a kupio NAJVEĆEG KRMKA - svinja teška 400 kg (VIDEO)

Evo šta radi nekadašnji rijaliti učesnik.

Jutjub senzacija, a potom ozbiljan rijaliti igrač u "Parovima" i sada povratak korenima. Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova, ima svoj rijaliti u stvarnom svetu, a kamere ga neretko snimaju u raznim situacijama.

Iako se ne pojavljuje u javnosti, klipovi iz njegovog privatnog života neretko se pojavljuju na Jutjubu. Sada je Zmaj usnimljen na vašaru u Mrkonjić Gradu za Aranđelovdan, gde je prodavao stoku. U jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << momentu on je izvadio novčanik da plati burek koji su mu doneli, ali kako je bio pun, a znao je da ga snimaju, "kralj stočara" je rekao da će da plati kasnije.

Pogledajte kako su izgledale te scene:

Snimljena je još jedna epizoda iz Grahovčevog života. Ovoga puta je kupio ogromnu svinju od gotovo 400 kilograma - tačno 385.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.